top of page
  • Foto van schrijverMarieke

We hebben jouw hulp hard nodig!

Bijgewerkt op: 6 mrt. 2023

Welkom bij de derde blog van Stichting Rusthoeve K&M! Alle drie de toppers in onze Rusthoeve hebben veel aandacht nodig. Als je niet weet over welke drie toppers ik het heb, zou ik aanraden de vorige blog op deze pagina even te bekijken! Het onderhouden van Nikki, Star en Sammy vergt veel aandacht en geld. Daarbij hebben we als stichting ook de hulp van jou nodig. Donateurs worden enorm gewaardeerd door ons en de paarden. In deze blog zullen we bespreken hoe je kan doneren en wat er met dit geld wordt gedaan!

Met elke bijdrage zijn we superblij! Het geld dat de stichting ontvangt gaat uit naar de dagelijkse verzorging van de gepensioneerde paarden. De extra verzorging die ze op hun oude dag of vanwege een blessure nodig hebben bestaat uit verschillende dingen. Met het geld kunnen we bijvoorbeeld speciaal krachtvoer, stro en hooi kopen. Daarnaast zijn er medicatie en vaccinaties nodig. Vaak komen er ook nog dierenarts- en tandartsconsulten bij kijken. Als laatste zijn er nog speciale behandelingen voor de paarden, denk aan: masseurs, fysio, osteopaten en lymfe-drainage behandelingen. Deze specifieke zorg kan daarom met hulp van anderen voor een deel bekostigd worden.

Donaties kunnen worden gedaan in twee verschillende vormen. Er kunnen eenmalige donaties gedaan worden of je kan maandelijks een bedrag overmaken, daar geven je wat voor terug als blijk van dank. Hieronder volgt een overzicht van de eenmalige donaties en donateurschappen.

Eenmalige donaties:

  • Voor €5,00 kunnen we een baal stro kopen waarmee twee paarden een nacht droog kunnen slapen

  • Voor €7,50 kunnen we een wormenkuur kopen voor een paard

  • Voor €10,00 kunnen we een pak krachtvoer van 20kg kopen, waarvan drie paarden drie dagen kunnen eten

  • Voor €25,00 kunnen we een afspraak bij de hoefsmid maken voor een paard

Donateurschappen:


Uiteraard verwachten we niet van iedereen dat ze het fijn vinden om geld te doneren. Als je het leuk vindt om toch een bijdrage te leveren, kan dat ook met klussen op de stal! Dan kom je gezellig met ons een dag meelopen en kijken we wat goed bij je past. Mocht je op welke manier dan ook willen doneren, dan kan dat op onze website via het ‘Invulformulier donaties’. Deze is te vinden op de pagina van Stichting Rusthoeve K&M.

Wat zou jij eens willen doen op stal? Maak een account aan en laat het weten in de reacties van deze blog!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Leuke nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Blijf up-to-date over nieuwtjes op stal, mis geen leuke activiteiten en ontdek leuke acties!

Contact:

kenm.amazons@gmail.com

+31 6 303 920 95

Adres:

Meinte 21a

4153 XD, Beesd

Een les kan uitsluitend worden ingehaald wanneer de les minimaal 24 uur van te voren is afgezegd. Wanneer de les niet binnen 6 weken ingehaald is, vervalt deze.

Per maand staat gelijk aan 4 weken. Soms zijn dit er 5 per maand. Deze extra 5e les is ter compensatie van uitval. De extra lessen die uitvallen kunnen altijd ingehaald worden.

K&M Amazons is ook te vinden op www.manege-info.nl

manege en ruiter bond logo dec2014-1.jpg
amazonnetjes.jpg

Copyright K&M Amazons 2023

SBB-logo.png
bottom of page