top of page
IMG_0308.png

Welkom

Bij Vereniging en Manege K&M Amazons staat het welzijn van paarden en ruiters centraal. Wij bieden ruiters de mogelijkheid om op een veilige, plezierige en kwalitatief verantwoorde manier paardrijlessen te volgen met veel afwisseling. Onze kleinschalige manege heeft een passie voor paardrijden en het creëren van een harmonieuze relatie tussen mens en paard.
 

Onze visie is gebaseerd op het idee dat paardrijden niet alleen draait om het beheersen van technische vaardigheden, maar ook om het begrijpen en respecteren van het paard als een gevoelig en intelligent wezen. Bij ons draait het om wederzijds plezier en vertrouwen tussen ruiter en paard.
 

Of je nu een beginnende ruiter bent die de basis wil leren, een gevorderde ruiter die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, of gewoon wilt genieten van ontspannende buitenritten, bij K&M Amazons ben je aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op een professionele en gepassioneerde manier om je te helpen je doelen te bereiken.
 

Op onze website vind je uitgebreide informatie over de verschillende lesmogelijkheden die wij bieden, variërend van individuele lessen tot groepslessen en speciale programma's voor kinderen. We organiseren ook regelmatig leuke en leerzame activiteiten, zoals clinics, wedstrijden en buitenritten, om onze ruiters en paarden een gevarieerde en boeiende ervaring te bieden.
 

Wij heten je van harte welkom bij Vereniging en Manege K&M Amazons! Neem gerust een kijkje op onze website om meer te weten te komen over wie we zijn, onze filosofie en onze diensten. Als je vragen hebt of graag meer informatie wilt, staan wij altijd klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze manege.

bottom of page