top of page
  • Foto van schrijverkenmamazons

Ontketen je Talent bij K&M Amazons! 🌟


Wil jij graag een eigen paard of pony, maar is dit niet haalbaar? Geen zorgen, K&M Amazons heeft dé oplossing voor jou: K&M Talenten Lease!


Met onze Talenten Lease krijg je de unieke kans om een sterke band op te bouwen met een vast paard of pony, terwijl je kunt profiteren van professionele begeleiding en ondersteuning. We bieden twee programma's: K&M Talentenontwikkeling voor recreatieve ruiters en K&M Talentenacademie voor ambitieuze wedstrijdruiters.


Met K&M Talentenontwikkeling geniet je ontspannen en plezierig van het paardrijden. Je leaset een vast paard of pony en ontvangt begeleiding op maat, zodat je jezelf als recreatieve ruiter kunt ontwikkelen en het maximale uit je lease-ervaring haalt.


Voor degenen die gericht zijn op wedstrijden en prestaties, is er de K&M Talentenacademie. Met dit leaseprogramma train en groei je met een vast paard of pony dat perfect bij jou past. Onze ervaren instructeurs begeleiden je in je training en helpen je je doelen op wedstrijdniveau te bereiken.


Maak je droom waar en sluit je aan bij K&M Talenten Lease! Neem contact met ons op en ontdek hoe je kunt genieten van het plezier en de vooruitgang die het rijden op een vast paard of pony met zich meebrengt. Bij K&M Amazons bloeien talenten op!



1 weergave0 opmerkingen

Leuke nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Blijf up-to-date over nieuwtjes op stal, mis geen leuke activiteiten en ontdek leuke acties!

Contact:

kenm.amazons@gmail.com

+31 6 303 920 95

Adres:

Meinte 21a

4153 XD, Beesd

Een les kan uitsluitend worden ingehaald wanneer de les minimaal 24 uur van te voren is afgezegd. Wanneer de les niet binnen 6 weken ingehaald is, vervalt deze.

Per maand staat gelijk aan 4 weken. Soms zijn dit er 5 per maand. Deze extra 5e les is ter compensatie van uitval. De extra lessen die uitvallen kunnen altijd ingehaald worden.

K&M Amazons is ook te vinden op www.manege-info.nl

manege en ruiter bond logo dec2014-1.jpg
amazonnetjes.jpg

Copyright K&M Amazons 2023

SBB-logo.png
bottom of page